Bilje Tošić - normalizujte rad štitne žlezde

terapija na biljnoj bazi reguliše i normalizuje rad stitne zlezde

Biljne kapi vrhunskog kvaliteta bez hemije i veštačkih dodataka

reguliše i normalizuje rad štitne žlezde

  • Prirodni preparat sa jedinstvenim efektom

  • Terapija je bezbolna bez iritacija. Nema potrebe za hemijskim i veštačkim supstancama

  • Na hiljade zadovoljnih korisnika
    (pogledajte komentare korisnika, nalaze se niže na stranici)


  • Atest za preparat je izvršio "Institut za javno zdravlje Kragujevac"

  • Posedujemo evropsku licencu poslujemo preko 30 god. porodična tradicija od 19 veka

Thyroidein biljne kapi
Panacea melem

poruci   4.000 dinara + poštarina


Terapija za bionivelaciju hormonskog lučenja štitaste žlezde

* biljne kapi + melem su vrhunskog kvaliteta i na našem tržištu spadaju u sam vrh za uspešnu i brzu terapiju štitne žlezde

'' Thyroiden kapi i Panacea melem korisni su za sve probleme sa tiroidom. Biljne kapi regulišu nivo povišenih i sniženih hormona štitnjače TSH, T3 i T4. Panacea melem, napravljen od 21 biljke, koristi se kod hladnih čvorića povišene vaskularizacije''

biljni prirodni preparat
Ovo je proverena biljna terapija i ona donosi zdravlje štitnjači
poviseni hormoni stitne zlezde


Moć biljne medicine u borbi za lepši dan


Prirodom do zdrave štitne žlezde


Thyroidein su biljne kapi (dijetetski suplement) za bionivelaciju hormonskog lučenja štitaste žlezde. Reguliše se u potpunosti njen rad sa 6 bočica (tri terapije). Reguliše se rad povišenog i sniženog hormonskog statusa.

Terapija se koristi za sve probleme sa tiroidom. Biljne kapi regulišu nivo povišenih i sniženih hormona štitnjače TSH, T3, T4. Panacea melem, napravljen od 21 biljke, koristi se kod hladnih čvorića, povišene vaskularizazije.

Dvomesečna tarapija (60 dana) za štitnjaču čine 2x Thyroidein
100 ml. i Panacea melem.
Preporučena dužina terapije od 60 do 120 dana, u zavisnosti od težine problema.

Da imate lep dan, svaki dan.

Preparat možete da koristite uz svoje lekove.


Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata često vraća proučavanju biljnih sirovina kao izvora lekova u prirodi, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji. U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u našoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one većinom ne mogu koristiti direktno za lečenje, već lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od stručne osobe za tu oblast.

Biljni preparati Tošić predstavljaju produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.


Osnovu za spravljanje Thyroidem: Melissa officinalis list 15%, Thymus serpyllum, herba 10%, Achilea millefolium, cvet 10%, Thymus vulgaris, herba 10%, Mentha piperita, list 10%, Ocimum basilicum, herba 10%, Sambucus nigra, cvet 10%, Hypericum perforatum, herba 8%, Veronica officinalis, herba 7%, Urtica dioica, list 5%, Juniperus communis, plod 5%, u vodeno etanolnom rastvoru 48%.

Panacea, univerzalni biljni melem (Ungventum- dijetetski suplement) od 21-e najlekovitije biljke. Mogućnost delovanja je velika jer ima izvrsna analgetska, regenerišuća i protivupalna svojstva u delovanju. Ph factor melema je jednak ljudskoj ćeliji 5.5 te je kao hipoalargijska uputna u lečenju niza bolesti kako kod odraslih tako i kod dece.

Osnovu za spravljanje Panacea melema čine sinergija biljaka: cvet nevena, plod kleke, koren omana, list ruzmarina, list koprive, list nane, list bokvice, herba matičnjaka, list koprive, majčina dušica, grčko seme, koren gaveza, list maline, list kupin, cvet lavande, iglice jele, herba rtanjskog čaja, koren amike, plod anisa, plod komoračat, trava iva, biljna masnoća, hladno ceđeno ulje suncokreta.Bez agresije na jetru i bubrege
bez hirurškog noža i dugog oporavka
Sanirajte problematičnu štitnjačumelisea koren-gavezaplod-anisaThyroidem, biljne kapi i Panacea melem su krajnje efikasni prirodni preparati za tretman saniranja bionivelacije hormonskog lučenja štitaste žlezde. Nakon kompletnog trajanja terapije od 120 dana u potpunosti REGULIŠETE i normalizujete njen rad.


Preko 30 god. uspešno rešavamo probleme prirodni putem. Preko 85.000 zadovoljnih korisnika

Bilje Tošić primenjujući tradiciju u biljnoj medicini dugu preko 30 godina i uz primenu savremenih znanja i tehnologija, došli smo do sadašnjih uspeha u saniranju raznih oboljenja.


››› Normalizuje rad štitne žlezde

››› Reguliše nivo hormona štitnjače

››› Sanira hladne čvoriće

››› Saniraj bionivelaciju hormonskog lučenja štitaste žlezde

››› Za lepši dan

››› Thyroidein / Panacea su registrovani i atestirani preparati kao biljni instant čaj u tečnom stanju (dijetetski suplement) i melem u institutu za javno zdravlje Kragujevac

››› Preparat je napravljen od samoniklog planinskog bilja sa Certifikatom o Organskom sastavu
br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia (PLANTAMELL).


››› Prirodni biljni preparat bez neželjenog dejstva.

››› Na hiljade ljudi je koristilo preparat i mnogima je pomogao u saniranju problema sa prostatom

››› Posedujemo evropsku licencu, poslujemo preko 30 godina sa preko 85.000 izlečenih pacijenata


››› Komentari korisnika...

 

2017-04-11 15:26, Milica Miletic
'' Još jedno da pitam, za šta su ove kapi? Za Hipertiriosu ili Hipotireosu? Moja ćerka ima normalan rad žlede ali je gusavost vidna i testovi su pokazali Noduznu strumu (solitarna). Dobrocudni noduz koji ce biti pracen (velicina) na 6 meseci. E sada, da li bilo koji od ovih vasih preparata mogu da uticu na zustavljanje rasta strume? ''

Odgovor: Poštovana Milice, može da uzima ali mora 6 meseci u kontinuitetu. Kapi održavaju rad štitnjače u normali a mora svako veče da maže Panacea melem iznad regije štitnjače i da posipa prah djumbira preko (ne mnogo).. To je to...imao sam fantastičnih izceljenja štitnjače...pa prvo sam moju ženu izlečio imala je ogromnu štitnjaču...već je 22 god zdrava. Thyroidein + Panacea leče sve bolesti štitnjače za 6 meseci, pozdrav. Bilje Tošić.Gospođa iz Crne Gore je rešila problem sa štitnjačom i porucila je jednu terapiju i za svoju čerku.
terapija na biljnoj bazi reguliše i normalizuje rad stitne zlezde

komentar
››› Normalizuje rad štitne žlezde

››› Reguliše nivo hormona štitnjače

››› Sanira hladne čvoriće

››› Saniraj bionivelaciju hormonskog lučenja štitaste žlezde

››› Za lepši danOvo je veoma ozbiljan preparat u službi tvog zdravlja

''Bilje Tošić'' preparati imaju Evropski atest, jedini u Srbiji.

Preparat poseduje evropski atest, takvi atesti su veoma rigorozni i veoma skupi. Na taj način smo se pozicionirali kao legitimni i registrovani biljni preparat, koji ima sve dozvole države i dokazane rezultate od hiljade zadovoljnih korisnika.

Biljni preparat Tošić, spada u sam vrh lečenjem biljem, u toj grupi je i Moris Mesege, jedan od najboljih travara na svetu koji je imao izlečenja 55%, mi imamo preko 85% izlečenja.

Moć prirode, vama na usluzi da popravite zdravlje.

Pozdrav Tošić

Moris Mesege, francuski herbalista, „učitelj travara“, lečio je, svojevremeno,
Vinstona Čerčila, nemačkog kancelara Konrada Adenauera i papu Jovana XXIII

Fitoterapija je metoda lečenja koja se zasniva na upotrebi lekovitog bilja. Reč fitoterapija potiče od grčkih reči (phyton), biljka i (therapeia), lečiti, tretirati, i znači lečenje biljem. Fitoterapija se zasniva na tradicionalnoj upotrebi lekovite biljke u nekom narodu - travarstvo ili na osnovu klinički dokazanih lekovitih svojstava.

Savremena medicina sve više prihvata lečenje biljkama kao dokazani alternativni način lečenja.biljnom terapijom do štitnjače koja normalno radiUputstvo za korišćenjePRE UPOTREBE OBAVEZNO PROMUĆKATI BILJNE KAPI

* Thyroidem, dvadeset kapi proizvoda rastvoriti u 2 dl već pripremljenog čaja od matičnjaka, bosiljka i nane.

PRIPREMA čaja od matičnjaka, bosiljka i nane.
u odgovarajućoj posudi od 1-litra, u 6 dl proključale vode, dodati dve ravne supene kašike biljne mešavine (100gr. matičnjaka, 100gr. bosiljka i 50gr. lista pitome nane), poklopiti sud i kada se ohladi, procediti. Dodati, 1 supenu kašiku meda i soka od limuna. Tako pripremljeni čaj presuti u tamnu flašu, zatvoriti plastičnim poklopcem i ostaviti na mračnom mestu, sobnoj temperaturi.


Preporučuje se da se napitak uzima tri puta u toku dana između obroka. Panacea, melem se maže na kožu na mestu štitnjače, levim kažiprstom praveći krugove u desno gledajući iz tela samo laganim utrljavanjem.

* Sastav: Thyroidem: Melissa officinalis list 15%, Thymus serpyllum, herba 10%, Achilea millefolium, cvet 10%, Thymus vulgaris, herba 10%, Mentha piperita, list 10%, Ocimum basilicum, herba 10%, Sambucus nigra, cvet 10%, Hypericum perforatum, herba 8%, Veronica officinalis, herba 7%, Urtica dioica, list 5%, Juniperus communis, plod 5%, u vodeno etanolnom rastvoru 48%

* Pakovanje melema: 50 ml, pakovanje biljnih kapi: 100ml

* Koristiti isključivo po priloženom uputstvu

* Preparat čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece, na temperaturi do 20 C

* Rok trajanja 24 meseci

* Nema kontraidikacija i mogu se koristiti sa svim farmaceutskim lekovima i ono što je najvažnije svima je bolje

 


Nakon završene terapije nema potreba da koristite ni ovaj preparat niti bilo koji drugi jer će vam se štitnjača vratiti u
prvobitno zdravo stanje
Biljne kapi Tošić,
Thyroiden kapi i Panacea melem korisni su za sve probleme sa tiroidom. Biljne kapi regulišu nivo povišenih i sniženih hormona štitnjače TSH, T3 i T4. Panacea melem, napravljen od 21 biljke, koristi se kod hladnih čvorića povišene vaskularizacije.


PORUČITE klikom na zeleno dugme. Popunite vaše podatke, potvrdite poruđbinu i odmah vam šaljemo. Plaćate pouzećem kada vam kurir donese melem.


poruci   4.000 dinara + poštarina"BILJE TOŠIĆ" se bavi vrlo uspešno već preko 30 godina proizvodnjom dijetetskih preparata od lekovitog bilja. Imamo ogromno iskustvo u lečenju sada već preko 85.000 pacijenata iz velikog broja zemalja širom sveta, ali najviše iz zemalja u okruženju.

Pojačano ili smanjeno lučenje hormona štitaste žlezde odražava se na rad srca, metabolizam, nervni sistem, a kod žena i na reproduktivnu sposobnost.

Biljni lekoviti preparat za zdravlje i lep dan. Preparati vam stižu jedan do dva dana. Poručite preparat klikom na zeleno dugme. Ako imate dodatnih pitanja, uvek nas možete kontaktirati.
Biljni preparat Tošić predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije
Biljna medicina je izbor u lečenju koji treba iskoristiti

 

kontakt

Kontakt
Ako imate pitanja uvek nas možete kontaktirati na telefon, email, Viber
Menađer Dejan Čorba 060-387-3856 email kontakt@prirodnilek.org ili crveno dugme.
Proizvodnja Jagodina. Distribucija i dostava, Vršac, Srbijapitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Da li su ovo prirodni preparati?
* da, svi naši preparati su 100% prirodni preparati. Posedujemo evropsku licencu, poslujemo već 30 godina sa preko 85.000 izlečenih pacijenata. Porodična tradicija od 19. veka, nastavlja se tradicija od pradede Radovana Tošića.

2. Kako da poručim?
* poručujete klikom na dugme PORUČI, popunite vaše podatke i pošaljite poruđbinu. Slanje i naplata pouzećem (City Express ili PostExpress) samo za kupce iz Srbije. Kurir će vas nazvati kada stigne na vašu adresu, ako niste kući dogovorićete se sa njim da sledeći dan preuzmete paket.

3. koliki su troškovi slanja?
* Preparate šaljemo SityExpres ili PostExpress i po njihovom cenovniku poštarina je oko 250rsd (promena cena troškova poštarine je u nadležnosti SityExpres).

4. kako se koristi?
* U zavisnosti od preparata, mažete na kožu ili pijete (dobili bi uputstvo za korišćenje).

5. Da li su ljudi zadovoljni vašim preparatima ?
* Na hiljade ljudi je koristilo naše preparate i mnogima je pomogao (pogledajte komentare korisnika)..

6. Da li ovi preparati zaista prave rezultate?
* a, biljni preparati Tošić spadaju u sam vrh prirodnih preparata po kvalitetu i rezultatima na ovim prostorima. Poštujte uputstvo za korišćenje da bi imali zadovoljavajuće rezultate.

7. Poručivanje, kako !!!
* Trebate da kliknete na zeleno dugne ''PORUČI'' ponunite vaše podatke i potvrdite poruđbinu.

dostava melema za hemoroide

Dostava i slanje
preparat šaljemo preko pošte City Express ili PostExpress, plaćate poštarinu i preparat, kada vam kurir donese.

Stiže vam na vašu adresu za 1-2 dana. Svaki naručeni preparat vam stiže lično na adresu koju ste naveli u vašem nalogu. Naručivanje preko Interneta je veoma jednostavno, bezbedno i brzo.

Plaćate poštarinu na osnovu cenovnika City Expressa ili PostExpresa. Dostava iz Vršca.

Privatnost podataka
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Podatke koje upišete u vašem nalogu neće biti javno dostupni niti će biti prosleđeni dalje u neke druge svrhe. Na taj način privatnost i diskresija naših članova je zagarantovana.Uslovi prodaje
Poručivanjem i kupovinom preparata se slažete sa načinom slanja i naplate preparata, da ste pročitali, razumeli i prihvatate uslove kupovine.

Način kupovine
Da bi poručili preparat treba da kliknite na dugme PORUČI, popunite vaše podatke i pošaljete poruđbinu. Preparat vam šaljemo na adresu koju ste nam poslali. Poručeni preparat vam stiže na kućnu adresu (Sity Express ili Post Express kurir vam donosi). Kurir će vas nazvati kada stigne na vašu adresu i nazvaće vas. Ako niste kući dogovorićete se sa kurirom da preuzmete preparat sledeći dan.

Plaćanje
plaćanje pouzećem, plaćate naručeni proizvod Sity Express ili Post Express kuriru + poštarinu, kada vam stigne preparat.


primenjujući tradiciju u biljnoj medicini dugu preko 30 godina


Tretman sa jedinstvenim efektom !

Biljni preparati Tošić, spoj iskustva i moćne prirode


Tošić biljna medicina

Gajenje, prodaja i izrada dijetetskih preparata na bazi lekovitog bilja, čajnih mešavina, tinktura, biljnih melema (ungventuma), supozitorija, vaginaleta i drugih biljnih preparata (dijetetski suplementi - dodatak ishrani). Posedujemo evropsku licencu, poslujemo već 30 godina sa preko 85.000 izlečenih pacijenata. Porodična tradicija od 19. veka, nastavlja se tradicija od pradede Radovana Tošića.

Lečenje biljem i savremena medicina se sve više upotpunjuju, potpomažući lečenje različitih bolesti. Uspešni smo u lečenju više oboljenja posebno u čišćenju krvnih sudova iznutra od ateroskleroze, svih bakterija u urogenitalnom traktu, oboljenja štitne žlezde i dijabetesa. Primenjujući tradiciju u biljnoj medicini dugu preko 150 godina i naravno uz primenu savremenih znanja došli smo do sadašnjih uspeha u lečenju raznih oboljenja.

Biljna medicina je izbor u lečenju koji treba iskoristiti.


prirodni preparat bilje tosicPriroda je kao nauka, beskrajna

Biljka leči sve, a da istovremeno ne oštećuje niti jedan drugi organ

Zdrav čovjek ima na hiljade želja, bolestan samo jednu jedinu, da mu se vrati ZDRAVLJE. Priroda je najbolji lekar jer čovek je deo prirode stvoren u njoj kao u majci, a majka kao svaka majka voli svoju decu – to je, moglo bi se tako reći, moto Bilja Tošić iz Jagodine, koji posluju u celoj regiji. Kaže se posluju, ali to bi ustvari značilo da svoje centre u svim ex-yu zemljama, njima prodaja nije na prvom mestu, ne bave se samo klasičnom prodajom, u svakom centru imaju fitoterapeute, koji nude i savetovanje i terapiju, prate celo lečenje osobe, nude dodatne savete.

Zanimanje je veliko, osim u Srbiji, radimo u Albaniji, Kosovu, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rumunskoj. U BiH nam kažu da su ljudi tamo prilično upoznati s blagodetima iz prirode, jer je u Bosni i Hercegovini tradicija bavljenja lekovitim biljem duga, a i danas poprilično zadržana.
Biljna medicina kao i njeni preparati ne mogu zameniti sve lekove, ali u mnogim slučajevima mogu lečiti ili pomoći u lečenju raznih bolesti kao dopuna. Na temelju dosadašnjih iskustava i znanja stečenog kroz vekove, mogli bismo reći kako je majka priroda farmaceut, a listovi, kora, zrnasti plodovi, cvetovi, seme i koren biljaka njeni su lekovi. Svakako savremena nauka u nekim segmentima ima prednosti, ali biljna medicina danas predstavlja skoro nezamenjivu dopunu službenoj (konvencionalnoj) medicini i u velikom broju slučajeva izuzetno poboljšava terapijski učinak.

U lečenju gotovo svih oboljenja

Preparati biljne medicine mogu se koristiti u lečenju gotovo svih oboljenja, s'tim što su jeftiniji, sigurniji i delotvorniji od nekih sintetičkih lekova, nekada nažalost vrlo toksičnih lekova. Sve napravljeno u farmakoindustriji ima svog dvojnika u prirodi i iz nje vuče matricu. Svakako, biljni lek ne može zameniti sve farmaceutske proizvode, ali njegova primena je u razvijenom svetu sve češća, rasprostranjenija takoreći u pravoj ekspanziji. Zato nam kažu da je bolje govoriti, kada su biljke u prirodi u pitanju, ne o alternativnoj medicini, nego o medicini biljnog porekla, koja je ustvari i prva medicina. Prva medicina na svetu je biljna medicina, počevši od Indijanaca, Hindusa, a Kinezi se i dan-danas smatraju precima medicine.
Jer, hemijskim supstancama, samo jedno lečite, a drugo 100 posto uništavate, jednim lekom unosite u organizam razne supstance, razne veštačke supstance, tako da samo jedan deo deluje na vašu bolest, a sve ono drugo, od čega je lek sastavljen, prolazi kroz jetru. A kod biljke takvog problema nema jer biljka nijedan organ ne oštećuje, lečite jedan problem, ali time ne oštećujete ni jedan drugi organ, što je vrlo važno.

Danas su poznata mnoga lekovita svojstva biljnih preparata koji se koriste u fitoterapiji. Ova svojstva su poznata i farmaceutskoj industriji koja ih nažalost iz ko zna kojih razloga retko koristi. Tradicija biljne medicine i njenih preparata datira još od neandertalaca u čijim grobnim mestima su pronađeni ostaci primene raznih biljaka u lečenju. Primenjujući tradiciju u biljnoj medicini koja je počela još od pre 150 godina u porodici Tošić i naravno uz primenu savremenih znanja, došli smo do sadašnjih uspeha u lečenju raznih oboljenja, čak i onih najtežih etiologija, ali uz stalnu kontinuiranu evaluaciju lečenja.


Biljni preparati Tošić s'pravom možemo svrstati u prirodni lek


priroda ima resenje


hladni cvorici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Moć Prirode

 

Copyright (c) Staroplaninski melem - Pirot | kontakt menađer Dejan Čorba 060-387-3856 | Internet Zarada